Het leukste voetbalfeestje van Nederland!

Een PANNA! Sterrenteam voetbaldag is een te gekke voetbaldag voor voetbalgekke jongens én meisjes van 6 t/m 13 jaar. In verschillende groepjes train je de hele dag door op allerlei uitdagende oefenvormen. Schiet je graag op doel? Ben jij een dribbelkoning? Of versla je het liefst iedereen tijdens een van de vele partijvormen? Tijdens de PANNA! Sterrenteam voetbaldag verveel jij je geen moment!

Talentenjacht

De PANNA! Sterrenteam voetbaldag is voor sommigen meer dan een leuke en leerzame voetbaldag. Deelnemers maken namelijk kans op een plek in een van de PANNA! Sterrenteams. Aan het eind van elke voetbaldag nodigen wij een aantal spelers en speelsters van verschillende leeftijdscategorieën uit voor de finaledag! Tijdens deze finaledag strijden alle finalisten om een plekje in het PANNA! Sterrenteam. Uiteindelijk ontstaan vier PANNA! Sterrenteams in de leeftijdscategorieën O9, O11, JO14 & MO14!

Alles over de finaledag

@panna_sterrenteam
@panna_sterrenteam
@panna_sterrenteam
@panna_sterrenteam

Voorbeeldprogramma PANNA! Sterrenteam voetbaldag
 

Tijd* Activiteit*
9.15u Inloop en uitdelen kleding
9.35u Feestelijke opening en warming-up
10.00u Begin eerste ronde voetbalactiviteiten
11.00u Pauze
11.15u Begin tweede ronde voetbalactiviteiten
12.15u Prijsuitreiking, bekendmaking finalisten en uitdelen goodiebags
12.30u Einde voetbaldag

*1: Tijden kunnen afwijken. Afhankelijk van tijdslot voetbaldag (ochtend/middag) en aantal deelnemers. De voetbaldag kan tot 15 minuten uitlopen. 
*2: Activiteiten kunnen afwijken. Afhankelijk van locatie en aantal deelnemers. 

PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door