veelgestelde vragen

Wie kunnen er meedoen?

Jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar. Zowel veldspelers als keepers zijn bij ons van harte welkom! Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalclub.

Ben je nou net te oud of nog net te jong om te mogen deelnemen?
Neem dan even contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken of er wellicht toch iets mogelijk is.

Wat kost deelname?

Deelname aan een PANNA! Sterrenteam voetbaldag kost € 34,95. Schrijf jij minimaal 8 personen tegelijkertijd in? Dan wordt er automatisch een groepskorting verrekend in het winkelmandje!
Per deelnemer betaal je dan slechts € 32,-! Bij deelname ontvang je een compleet tenue (shirt, broekje en sokken) én een handige goodiebag met verschillende cadeaus.
Mocht je uiteindelijk worden gevraagd voor onze finaledag en/of om in het PANNA! Sterrenteam te spelen, dan zijn hier verder geen extra kosten aan verbonden.

Waar vinden de PANNA! Sterrenteam Voetbaldagen plaats?

Onze voetbaldagen vinden plaats door het hele land. Klik hier om te zien wanneer we bij jou in de buurt zijn! Lijkt het jou tof dat we met een PANNA! Sterrenteam voetbaldag langskomen bij jouw eigen club? Vraag jouw eigen club dan om even contact op te nemen voor het bespreken van de mogelijkheden.

Hoe ziet het programma eruit?

In onze agenda staan alle clubs die als locatie deelnemen aan de PANNA! Sterrenteam voetbaldagen. De tijden van het programma kunnen per locatie variëren. Kijk daarom goed van hoe laat tot hoe laat de voetbaldag bij jouw club plaatsvindt. 

Om ervoor te zorgen dat jij samen met jouw leeftijds- en teamgenoten lekker kunt voetballen, werken wij met verschillende groepjes.

In deze verschillende groepjes krijg je de hele dag door te maken met allerlei leuke oefenvormen. Schiet je graag op doel? Ben jij een echte dribbelkoning? Of versla je het liefst iedereen tijdens een van de vele partijvormen? Tijdens de PANNA! Sterrenteam voetbaldag kun je het zo gek niet bedenken!

Mag ik bij meerdere locaties meedoen?

Ja! Er is geen limiet. Je mag aan zoveel voetbaldagen meedoen als jij zelf wilt!

Kan ik als keeper ook meedoen aan een PANNA! Sterrenteam voetbaldag?

Jazeker, graag zelfs! Een goed elftal kan niet zonder keeper! Daarom zijn we altijd op zoek naar goede doelmannen of -vrouwen! Tijdens de voetbaldagen krijgen keepers alle kansen om hun kunsten te laten zien!

Ik woon in Utrecht, mag ik dan deelnemen in de regio Brabant?

Ja, de PANNA! Sterrenteam voetbaldagen zijn niet gebonden aan de regio waar jij woonachtig bent.

Ik ben niet lid van een voetbalclub, mag ik toch deelnemen?

Ja, je hoeft geen lid te zijn van een voetbalclub om te mogen deelnemen.

Ik ben uitgenodigd voor de finaledag, wat houdt dit in?

Op onze feestelijke finaledag ga jij de strijd aan voor een plek in een van de definitieve PANNA! Sterrenteams. Dit doe je samen met alle andere deelnemers die zijn uitgenodigd voor de finaledag. Meer informatie over de finaledag is hier te vinden!

Wanneer krijg ik meer informatie over mijn inschrijving?

Je krijgt direct na inschrijving een bevestigingsmail met daarin alle nodige informatie.

Moet ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Op de locatie van jouw voetbaldag wordt voor iedere deelnemer limonade verzorgd. Eten dien je wel zelf mee te nemen. Vaak is de kantine van de voetbalclub open voor een hapje en drankje.

Ik heb me ingeschreven voor een voetbaldag, maar ben helaas verhinderd. Wat nu?

Het kan gebeuren dat er tussen het moment van inschrijven en de datum van de gekozen voetbaldag iets tussen is gekomen. Wellicht komt een andere datum/locatie beter uit. Neem dan contact op via info@panna-sterrenteam.nl.

Klik hier voor het complete overzicht van alle PANNA! Sterrenteam voetbaldagen!

Moet ik mijn eigen (voetbal)kleding aan?

Bij deelname krijg je een compleet tenue (shirt, broekje en sokken) van ons cadeau! Dit tenue wordt overhandigd op de locatie van jouw voetbaldag. Er zullen voldoende kleedkamers beschikbaar zijn om jezelf om te toveren tot een echte PANNA!-Ster! Uiteraard kan er onder dit tenue extra kleding worden aangetrokken indien de temperatuur daarom vraagt.

Ik heb geen inschrijfbevestiging ontvangen, wat nu?

Stuur een mail naar info@panna-sterrenteam.nl en wij controleren of de inschrijving is gelukt!

Zijn ouders/verzorgers op deze dag ook welkom?

De ouders/verzorgers zijn van harte welkom om de kinderen aan te moedigen. Vaak is de kantine van de desbetreffende voetbalclub open voor een hapje en drankje!

Wordt er rekening gehouden met verschillende leeftijdscategorieën?

Ja, wij houden rekening met leeftijdscategorieën. Op deze manier zijn de deelnemers fysiek aan elkaar gewaagd en hoeft een 7-jarige niet te voetballen tegen bijvoorbeeld een 13-jarige deelnemer. Als je ingedeeld wilt worden bij vriendjes/vriendinnetjes is dit ook geen probleem, mits de leeftijd dit toelaat.

Als ik een groep met kinderen inschrijf, komen ze dan bij elkaar in het team?

Nee. Een groep is niet hetzelfde als een team. Wanneer kinderen bij elkaar in het team willen, kun je dit aangeven in het opmerkingenveld bij de inschrijving. Ben je dat vergeten? Stuur een mail naar info@panna-sterrenteam.nl en geef door welke kinderen graag bij elkaar in het team willen.

Ik heb een andere vraag

Neem contact op met info@panna-sterrenteam.nl

PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door