Over ons

Het PANNA! Sterrenteam is een initiatief van PANNA!. Waar PANNA! Magazine er alles aan doet om het lezen onder kinderen te stimuleren, zet het PANNA! Sterrenteam zich in voor de volgende missie:

"Bijdragen aan de ontwikkeling en gezondheid van de jeugd door zoveel mogelijk kinderen te laten sporten!"

Voor ons zijn alle kinderen hierin gelijk, zonder rekening te houden met geslacht, achtergrond en thuissituatie. Juist daarom zijn we samen met Voedselbanken Nederland het Voetbalbank project gestart. Hierbij verzorgen wij samen met onze zakelijke relaties gratis deelnametickets voor de verschillende lokale Voedselbanken. Door dit project kunnen we kinderen die het thuis minder breed hebben een fantastische voetbaldag aanbieden én zelfs de kans geven om door te breken.

De PANNA! Sterrenteam voetbaldagen worden verzorgd door ons grote team aan trainers die allen vanuit dezelfde visie werken. Hierbij wordt iedereen als gelijk behandeld en staat plezier centraal. In onze ogen is plezier namelijk essentieel in de ontwikkeling van elk kind. Door het bieden van een leuke en afwisselende voetbaldag, alsmede ons gehele concept inclusief eventuele vervolgrondes, hopen wij bij te dragen aan de ontwikkeling van iedere deelnemer. 

Ook tijdens de finaledag en de activiteiten van de PANNA! Sterrenteams ligt de nadruk op het hebben van plezier. Onder toeziend oog van diverse scouts op de finaledag zal plezier ervoor zorgen dat talent ook daadwerkelijk naar boven komt. 

De PANNA! Sterrenteams leren elkaar op een leuke en leerzame manier kennen op een teambuildingsdag. Vervolgens ontwikkelen zij zichzelf om het vervolgens op te nemen tegen grote clubs uit het binnen- en buitenland! Een ervaring waar zij nog jarenlang op terug kunnen kijken. 

@panna_sterrenteam
PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door